O româncă din Spania e acuzată că și-a păcălit iubitul să-i dea un milion de euro pentru tratamentul unor boli imaginare

1 lună in urmă 1


Românca a cerut ajutor pentru o operație imaginară de îndepărtare a uterului, ovarelor și reconstrucției sânilor, pentru tratamente de chimioterapie, dar și pentru o operație de extirpare a unei tumori pe creier, a dezvălui publicația spaniolă El Diario Alerta, citată de Ziare.com. Iubitul spaniol i-a dat, timp de doi ani, sume care au ajuns la circa 1.000.000 de euro, iar când a rămas fără bani a fost părăsit.


Potrivit presei spaniole, femeia va fi judecată de prima secție a Curții Cantabria. Românca este acuzată de infracțiunea continuă de înșelăciune, cu circumstanța agravantă a încălcării încrederii. Ea riscă o pedeapsă de șapte ani de închisoare.


Când bărbatul a început să banuiască faptul că este păcălit și a aruncat banii pe fereastră, inculpata a susținut că a fost înșelată de avocatul ei din România, de directorul băncii și că, din cauza corupției din țara ei, trebuie să trimită mai mulți bani pentru a-și debloca conturile, se notează în rechizitoriul citat de presa spaniolă.


Românca l-a convins pe spaniol să-i trimită bani unei presupuse mătuși prin transfer bancar, dar și unui presupus avocat și unui presupus director de bancă din România. Ulterior, în urma cercetărilor, s-a stabilit că banii au ajuns tot în conturile româncei sau unor apropiați.


După ce i-a dat 922.000 de euro în doi ani, spaniolul n-a mai avut bani și a fost părăsit


Surse din cadrul anchetei au confirmat în presa spaniolă că românca a obținut diferite sume timp de mai bine de doi ani, variind între 2.000 și 49.500 de euro.


În total, spaniolul i-a dat femeii de care se îndrăgostise 922.000 de euro. Bărbatul și-a cheltuit toți banii cu ea, iar apoi a luat bani din conturile fratelui său pentru a-și ajuta iubita și s-a împrumutat la bănci pentru a face față cheltuielilor.


În momentul în care a început să aibă probleme de ordin financiar, românca l-a părăsit fără regrete. Abia atunci, a realizat că a fost victima unei înșelăciuni.


Inculpata, care nu a primit niciunul dintre tratamentele sau intervențiile chirurgicale menționate anterior, odată ce a avut convingerea că nu va obține beneficii economice, s-a despărtit de bărbat și a dispărut de la locul de reședință obișnuit.

Rechizitoriu:

Foto: ifomo.es


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă