O româncă din circuitul WTA explică de ce nu își poate găsi un iubit: „Aș vrea să mă țin și eu cu unul de mână, dar…” | GALERIE FOTO

1 lună in urmă 2

Andreea Prisăcariu (România, 602 WTA), cea ai excentrică jucătoare de tenis din România, a vorbit deschis despre viața sa sentimentală. Andreea a mărturisit că este dificil să înceapă o relație din cauza carierei.

Andreea Prisăcariu (21 de ani), speranță a tenisului românesc care a cucerit un titlu ITF luna trecută, a oferit detalii despre viața ei sentimentală! Tânăra sportivă și-ar dori o relație serioasă, dar îi este greu să aloce timp pentru așa ceva.

Tenisul și iubirea nu se prea împacă bine, potrivit spuselor Andreei Prisăcariu. Cu toate că adoră viața de jucătoare de tenis profesionistă, Andreea are și un regret, acela că nu își poate găsi un iubit din cauză că este mai mereu plecată la turnee.

Andreea Prisăcariu, speranța României din circuitul WTA, a explicat de ce nu își poate găsi un iubit

Andreea Prisăcariu a vorbit fără menajamente despre cât de greu este să își facă un iubit: „Toți zic că sunt rebela tenisului din cauza tatuajelor, am 25 și mergem înainte! Am mai mulți prieteni, dar iubit nu am. Ca orice fată îmi doresc și eu să mă țin de mână cu unul, să mă scoată la un suc. Dar relațiile nu prea țin la distanță și, cum plec mult, poate se nimerește să fie și el sportiv. Atunci pleacă și el, plecăm amândoi și ce să facem, să vorbim pe FaceTime și atât. E greu, dar îmi doresc, sunt deschisă la oportunități. Dacă cumva vine dragostea în fața mea, o iau de mână!”, a spus Andreea la Pro Tv.

Prisăcariu a mai adăugat că are o viață foarte liniștită, contrar aparențelor: „Viața e foarte frumoasă, călătorim. Cine n-ar vrea să călătorească atât de mult. Dar dacă vrei să îți faci treaba ca lumea, necesită niște sacrificii. Adică Când plec într-un turneu îmi place să stau separat, numai cu antrenorul sau cu echipa, de regulă. Dimineață, la prânz și seara”, a mai declarat Andreea Prisăcariu, sportivă declarată cea mai bună junioară a României în anul 2018.

The post O româncă din circuitul WTA explică de ce nu își poate găsi un iubit: „Aș vrea să mă țin și eu cu unul de mână, dar…” | GALERIE FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă