O româncă din Austria a tăiat-o cu un cuțit pe bolnava de care avea grijă, pentru a „scoate diavolul din ea”. Femeia a fost arestată

1 lună in urmă 29


O femeie din România, în vârstă de 40 de ani, care lucra ca îngrijitoare în Austria, a fost arestată, după ce a atacat-o cu cuțitul pe bolnava de care avea grijă. Victima este o femeie de 50 de ani și este imobilizată la pat. Din primele cercetări ale poliției, românca ar fi recurs la acest gest crezând că bolnava este posedată de diavol, potrivit știridiaspora.ro.


Incidentul s-a petrecut sâmbăta trecută. Femeia atacată a suferit zeci de tăieturi pe brațe, picioare și abdomen. Ea a fost transportată de urgență la spital și nu se află în pericol de moarte, potrivit publicației kurier.at.


Victima le-a spus polițiștilor că, înainte s-o atace, îngrijitoarea sa a vorbit despre „exorcizarea diavolului”.


Românca fusese angajată cu doar câteva zile înaintea incidentului, pentru a avea grijă 24 de ore din 24 de femeia imobilizată la pat. Anterior, ea mai lucrase ca îngrijitoare în diferite zone ale Austriei.


În prezent, sunt efectuate mai multe investigații pentru a determina dacă au existat și alte semne de abuz. Având în vedere declarațiile victimei referitoare la presupusa exorcizare, procurorii au cerut ca românca să fie supusă unui control psihiatric.


Foto: Hepta


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă