O roată desprinsă de pe un camion în mers a omorât un bărbat aflat pe terasa unui motel din Mărășești

1 lună in urmă 4


Un bărbat de 62 de ani, care se afla pe tereasa unui motel din localitatea Mărășești, județul Vrancea, a murit după ce a fost lovit de roata unui camion care s-a desprins în timpul mersului, transmite Mediafax.


Incidentul a avut loc vineri, pe Drumul European 85, în localitatea Mărășești, după ce roata camionului s-a rupt și l-a lovit pe bărbat în plin.


Un martor al tragediei a sunat imediat la 112 , dar, din păcate, echipajul medical sosit la fața locului a constatat decesul bărbatului de 62 de ani.


Potrivit informațiillor oferite de polițiști, se pare că roata s-a desprins din cauza unor defecțiuni tehnice și l-a lovit mortal pe bărbatul care se afla pe terasa unui motel.


”Prin apel 112 am fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN2 E85, în localitatea  Mărășești, un bărbat ar fi fost lovit de roata unui autocamion. Conform primelor date, din cauza unor defecțiuni tehnice, roata din spate a unui camion s-ar fi desprins și ar fi lovit un bărbat care se afla pe terasa unui motel”, a transmis IPJ Vrancea într-un comunicat.


„Politiștii rutieri și echipajul SAJ se află la fața locului. Din nefericire, echipajul medical a constat decesului bărbatului de 62 de ani”, s-a mai notat în comunicatul IPJ Vrancea.


Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs decesul bărbatului.


FOTO: Hepta


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă