O rivală a Simonei Halep, fostă ocupantă a locului 4 WTA, a anunțat că e însărcinată la trei luni după retragerea din tenis

1 lună in urmă 19

Kiki Bertens (Olanda), fostă ocupantă a locului 4 mondial, a anunțat că e însărcinată la trei luni după ce s-a retras din activitate! Kiki a pus punct carierei de jucătoare profesionistă după turneul de tenis olimpic.

Kiki Bertens (29 de ani), fosta rivală a Simonei Halep (30 de ani), este însărcinată! Olandeza a făcut anunțul pe contul personal de Instagram.

„Marile aventuri încep de la ceva mic!”, a scris Kiki Bertens în descrierea fotografiei în care apare pe plajă, alături de soțul ei, Remko de Rijke. Acesta a fost fizioteraputul ei de-a lungul carierei.

Kiki Bertens a anunțat că e însărcinată la trei luni după retragerea din tenis

Kiki Bertens a anunțat că e însărcinată la doar trei luni după ce a agățat racheta în cui! Bertens le-a dat o veste șoc fanilor săi, în luna iulie, turneul de tenis din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo fiin ultimul din cariera ei: „Sunt mândră să-mi închei cariera cu această echipă! Ultimul meu turneu”, a anunțat Kiki pe rețelele de socializare.

Bertens a cucerit 10 titluri WTA în carieră și a strâns 11,5 milioane de dolari din premii. Totodată, Kiki Bertens a fost una dintre rivalele importante ale Simonei Halep, jucătoarea batavă învingând-o pe româncă în finala de la Madrid 2019, cu scorul de 6-4, 6-4.

Kiki Bertens îi datoarează enorm primului ei antrenor

Bertens a început să joace tenis la vârsta de șase ani la ATV Berkenrode, un club de tenis unde jucau mătușa și unchiul ei. Ea a fost inițiată în tenis de către Martin Van der Brugghen, care i-a remarcat potențialul și a continuat să o antreneze pe Kiki cu bani puțini:

 „În tinerețe, am sprijinit-o foarte mult. Am învățat-o pentru bani puțini, pentru că mi s-a părut interesant să văd cât de departe poți ajunge cu cineva”, a declarat Van der Brugghen. Bertens îi datorează enorm primului ei antrenor – acesta a ajutat-o pe Kiki într-o perioadă în care federația olandeză i-a întors spatele.

The post O rivală a Simonei Halep, fostă ocupantă a locului 4 WTA, a anunțat că e însărcinată la trei luni după retragerea din tenis appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă