O reporteră RTL din Germania, concendiată după ce a fost surprinsă murdărindu-se cu noroi înaintea unei transmisiuni live despre inundaţii

2 luni in urmă 77

De Monica Palade.
Publicat: 22.07.2021, 23:58.
Actualizat: 22.07.2021, 23:58

O reporteră RTL, care până de curând fusese considerată eroină, a fost concediată după ce a fost surprinsă murdărindu-se cu noroi înaintea unei transmisiuni live despre inundaţiile, care au luat cel puţin 128 de vieţi.

O reporteră RTL din Germania, concendiată după ce a fost surprinsă murdărindu-se cu noroi înaintea unei transmisiuni live despre inundaţii

Instagram/captura video

Susanna Ohlen, în vârstă de 39 de ani, a dat iniţial impresia că a dat o mână de ajutor. RTL.de a publicat chiar un articol intitulat „Curățarea după inundație: prezentatorul RTL dă o mână de ajutor în Bad Munstereifel”, în care apare Ohlen.

Prinsă în timp ce se murdărea pentru live

Femeia a fot prinsă, după ce un martor a postat un video online, în care se vede clar cum se murdăreşte intenţionat pentru live.

„Abordarea reporterului nostru contrazice în mod clar principiile jurnalistice și propriile noastre standarde. Prin urmare, am concendiat-o, luni, după ce am aflat despre asta”.

Ohlen lucra la RTL din 2008 și a prezentat Good Evening RTL, Good Morning Germany și Point 12, printre altele.

Scandalul vine după ce săptămâna trecută Belgia, Olanda, Germania și Franța au fost afectate de precipitații abundente.

Artikel: "Aufräumarbeiten nach Flut: RTL-Moderatorin Susanna Ohlen packt in Bad Münstereifel mit an"

Was auch geschah:pic.twitter.com/zp1p3XbAaK

— Argo Nerd (@argonerd) July 22, 2021

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă