O puștoaică în lumea titanilor! Invitația pe care Emma Răducanu n-o poate refuza. Va fi colegă cu Simona Halep

4 săptămâni in urmă 33

Vineri, 05 Noiembrie 2021, ora 17:12

182 citiri

O puștoaică în lumea titanilor! Invitația pe care Emma Răducanu n-o poate refuza. Va fi colegă cu Simona Halep

Tenismena britanică de origine română Emma Răducanu a mai primit o recunoaștere a meritelor sale deosebite din acest an, încununate cu triumful spectaculos de la US Open, venind din calificările competiției.

După ce s-a întors de la turneul WTA de la Cluj-Napoca, Emma Răducanu a aflat cu surprindere faptul că a fost invitată să se alăture clubului exclusivist ”All England Club”, organizatorul turneului de Mare Șlem de la Wimbledon.

Dacă va accepta invitația, Răducanu ar fi cea mai tânără prezență din acest club, alături de nume de legendă ale tenisului, precum Serena Williams, Roger Federer, Andy Murray, dar și de Simona Halep, care a fost inclusă automat în club după victoria de la Londra din 2019.

De menționat faptul că ”All England Club” cuprinde puțin peste 500 de mebri și a făcut o excepție pentru Emma Răducanu în urma parcursului fabulos al acesteia de la US Open.

Citeste si:

Simona Halep, Emma Răducanu și Sorana Cîrstea, favorite la Linz! Cine mai vine în Austria

Simona Halep va încheia sezonul 2021 cu turneul de la Linz (Austria), care are loc în perioada 6-12 noiembrie. Simona Halep și Emma Răducanu au primit câte un wild-card pentru a participa...

Emma Răducanu e peste Simona Halep! Ce se va întâmpla cu cele două tenismene la următorul turneu

Simona Halep a coborât de pe locul 18 pe 22, cu 2.586 de puncte, în clasamentul WTA dat publicităţii luni, fiind depășită pentru prima dată de britanica de origine română Emma Răducanu....

Sursa: Ziare.com

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă