O profesoară din Oradea a murit după rapelul cu Moderna! Explicațiile medicilor

1 lună in urmă 2

O profesoară din Oradea a murit după rapelul cu Moderna! Adriana Maria Bunea ar fi murit din cauza unei intoxicații cu o substanță necunoscută, la doar câteva zile după ce a făcut rapelul cu doza de vaccin produsă de compania Moderna.

Profesoara s-a stins din viață în seara de joi, pe 11 martie 2021, la Spitalul Judeţean Oradea, după ce, cu câteva zile mai devreme, respectiv pe 8 martie, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului în stare foarte gravă.

Citește și: Raed Arafat dă verdictul în scandalul legat de vaccinul Astra Zeneca: „România a luat decizia înţeleaptă”

Managerul spitalului din Oradea a declarat pentru presa locală faptul că diagnosticul în cazul profesoarei a fost „intoxicaţie cu substanţă necunoscută”. Cu toate acestea,  cauza morţii va fi stabilită în urma necropsiei.

O profesoară din Oradea a murit după rapelul cu Moderna! În ziua în care a ajuns la spital, profesoara ar fi primit cea de-a doua doză de vaccin împotriva COVID, însă medicii au explicat că nu există nicio legătură între doza de rapel şi moartea profesoarei.

Soţul Adrianei Bunea, profesorul Vasile Bunea, a explicat pentru bihon.ro că, în ultimele săptămâni, soţia lui s-a simţit rău în mai multe rânduri, dar nu se ştia să fi avut probleme de sănătate.

„Colectivul Liceului Teoretic German „Friedrich Schiller” anunţă, cu nemărginită durere, trecerea la cele veşnice a doamnei profesoare Bunea Maria Adriana, director al liceului între anii 2009-2014, un om de ţinută morală excepţională, un dascăl dedicat şi un coleg apreciat. Cuvintele devin prea sărace, insuficiente parcă, pentru a exprima regretul de care suntem cuprinşi noi, toţi cei care am cunoscut-o, la aflarea tristei veşti despre dispariţia sa fulgerătoare”, se arată într-o postare făcută vineri pe site-ul Liceului German din Oradea.

Citește și: O familie va fi evacuată după ce a aruncat gunoiul PE GEAM VIDEO

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă