O profesoară din Iaşi a ajuns din sala de clasă direct la spital. Un elev pulverizase spray lacrimogen

3 săptămâni in urmă 16

O profesoară de la Liceul Sportiv din Iaşi a ajuns, miercuri, la spital, după ce un elev a pulverizat spray iritant lacrimogen în sala de curs, iar femeii i s-a făcut rău.

Sala de clasa, la scoala

O profesoară din Iaşi a ajuns la spital, după ce un elev a pulverizat spray lacrimogen

Observator

Poliţiştii Secţiei nr. 2 de Poliţie din Iaşi au fost sesizaţi despre faptul că unei profesoare de la Liceul Sportiv i s-ar fi făcut rău din cauza inhalării vaporilor unui spray iritant lacrimogen. Din primele verificări ale poliţiştilor a rezultat că un elev ar fi pulverizat pe fereastră spray paralizant, iar vântul ar fi adus vaporii în sala de clasă. Femeii i s-a făcut rău, ea fiind transportată cu ambulanţa la spital.

Cazul elevului din Iaşi, care a pulverizat spray lacrimogen, va fi anchetat

Directorul Liceului Sportiv Iaşi, Ilie Gheorghică, a declarat că elevul a fost identificat imediat, iar cazul va fi anchetat atât de Consiliul Profesoral al şcolii, cât şi de Poliţie. Nu se cunoaşte deocamdată motivul pentru care elevul a comis acest gest.

"Doamna profesor a venit în timpul orei şi ne-a anunţat că în clasa respectivă se simte un miros înţepător. Ne-am deplasat acolo şi într-adevăr se simţea acel miros. Am discutat cu copiii, iar cel care a folosit acel spray a recunoscut. Între timp doamna profesor nu se simţea prea bine şi am apelat la serviciul de ambulanţă. Au venit şi reprezentanţii de la Secţia de Poliţie nr. 2 care au preluat cazul şi urmează să facă cercetare disciplinară. La nivelul şcolii vom constitui o comisie să cercetăm evenimentul şi să luăm măsurile legale", a afirmat Ilie Gheorghică, directorul Liceului Sportiv din Iaşi, potrivit news.ro.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă