O profesoară de matematică s-a aruncat de la etajul patru, în ziua în care a ieșit din spital, la Suceava. Se vindecase de Covid

4 luni in urmă 19


O profesoară de matematică s-a aruncat de la etajul patru, în ziua în care a ieșit din spital, la Suceava. Glasul Sucevei scrie că fusese vindecată de Covid și suferea de depresie, în timp ce soțul ei era plecat la muncă în străinătate.


Infectată cu coronavirus și vindecată, o profesoară de matematică din Suceava s-a aruncat de la balcon, de la etajul 4, în ziua în care a fost externată din spital. Luni seara, în jurul orei 19:00, Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de către o femeie cu privire la faptul că sora sa, de 42 de ani, s-a aruncat de la balconul locuinţei.


Femeia e profesoară de matematică la Școala Gimnazială Prelipca și este căsătorită, dar soţul este plecat la muncă în străinătate, fiind angajat al unei firme de transport.


Sora profesoarei le-a povestit polițiștilor că în jurul orei 18:40 a mers la locuința ei, să îi facă o vizită, însă aceasta nu a deschis uşa şi nici nu a răspuns la telefon. În momentul în care a ieşit din scara blocului a găsit-o căzută pe spaţiul verde din dreptul imobilului, moment în care a sunat la 112.


O ambulanță a transportat victima la spital, diagnosticul prezumtiv fiind “politraumatism grav prin cădere de la înălţime”.


Din relatările surorii, anchetatorii au înțeles că profesoara a urmat un tratament medical și suferea de depresie. Femeia fusese externată din spital cu câteva ore înainte, după ce fusese tratată o lungă perioadă de timp de coronavirus.


Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de “vătămare corporală din culpă”.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă