O prezentatoare tv din Rusia a spus că Moscova trebuia să lanseze un atac nuclear la înmormântarea reginei. ”Toate persoanele importante erau acolo”

2 zile in urmă 20

Olga Skabeieva, prezentatoare la televiziunea Rossia-1 și supranumită „Păpușa de fier” a lui Putin, a spus în timpul unei emisiuni de luni seară, în ziua funeraliilor reginei Elisabeta a II-a, că Rusia ar fi trebuit să bombardeze Marea Britanie în timpul înmormântării suveranei, când la Londra se aflau sute de lideri mondiali, relatează The Independent.

Skabeieva a făcut afirmația în timpul unei discuții despre când și unde ar putea folosi Rusia armele nucleare. Prezentatoarea i-a răspuns lui Andrei Guruliov, un comandant militar și membru al Dumei de Stat, care vorbea despre bombardarea Ucrainei sau a Germaniei.

„Trebuie să trăim în continuare acolo, în Ucraina. Avem o mulțime de ținte. Ramstein (baza aeriană din Germania) este una bună, dar ar putea aștepta. De ce am bombarda Ucraina sau Germania când există Marea Britanie – rădăcina tuturor relelor?”, a spus Guruliov.

„Atunci ar fi trebuit să o facem astăzi, când cei mai importanți oameni au fost la înmormântare. Dumnezeu să mă ierte”, a spus Olga Skabeieva.

Iar deputatul rus a continuat afirmând că Marea Britanie ar putea fi transformată într-un ”pustiu marțian” cu doar câteva lovituri rusești.

”Când Marea Britanie va fi transformată într-un pustiu marțian, despre ce va fi articolul 5 al NATO (care prevede apărarea securității colective). Apărarea pustiului marțian? Nu va mai rămâne nimic acolo. O insulă de nezdruncinat va fi zguduită”, a mai spus Andrei Guruliov.

La două zile de la aceste afirmații, președintele rus Vladimir Putin a avertizat Occidentul că este dispus să folosească arma nucleară.

În discursul său de miercuri dimineață, în care a anunțat mobilizarea parțială în Rusia, liderul de la Kremlin a avertizat că va folosi „toate mijloacele pe care le avem la dispoziție” și că cei care încearcă să folosească șantajul nuclear împotriva Rusiei vor constata că situația se poate întoarce împotriva lor. „Nu este o cacealma”, a spus el, explicit.

Foto: captură YouTube

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă