O poveste de CRĂCIUN adevărată cu happy-end: Călătoarea în carantină și angajații din clădirea de birouri din Sydney

2 luni in urmă 38

Bronwyn Young, o veche locuitoare a capitalei Australiei Canberra, a dorit să zboare în Australia ca să-și poată vizita fiica, pe care nu o mai văzuse de câteva luni. La fel ca alte mii de călători aflați în situația ei, și  Bronwyn a fost nevoită să petreacă 14 zile în carantina impusă de guvern. În cea de-a doua săptămână petrecută la hotel, a privit, ca de obicei, pe fereastra camerei de la etajul cinci către o clădire de birouri.

CUM poți trrece mai ușor peste o autoizolare de 14 zile într-o cameră de hotel

Numai că de data aceasta lucrurile stăteau diferit. Un mesaj foarte drăguț era lipit de fereastra construcției, mesaj adresat lui Bronwyn Young, dar și celorlalți călători obligați să stea în carantina de 14 zile. Mesajul suna în felul următor: „Crăciun fericit din partea noastră pentru voi!” (“Merry Christmas from us 2 u”, în original).

Lucrurile nu s-au oprit aici, mesajele de susținere curgând în continuare, acestea fiind însoțite și de decorații specifice pentru Crăciun. În plus, Bronwyn Young a avut și o conversație la telefon cu angajații care au pregătit această frumoasă surpriză. Femeia a declarat pentru versiunea din Australia a cotidianului The Guardian că a învățat foarte multe din aceste două săptămânio de izolare, ănsă cel mai important aspect este acela că e foarte important să nu lăsăm perdelele trase în timpul zilei, pentru că nu știm pe cine vom întâlni.

Bronwyn Young, care locuiește în Germania alături de soțul ei, s-a întors în Australia pe 6 decembrie. Ea a dorit să zboare în preajma Crăciunului pentru a-i face o surpriză fiicei sale în acest an dominat de pandemie și incertitudini. Sydney nu a fost destinația finală, fiica femeii locuind în capitala Australiei. Fata tocmai ce și-a obținut diploma în știință, fiind departe de membrii familiei în acest an 2020.

Semnele de prietenie au continuat în a doua săptămână de carantină între Bronwyn și angajații din clădirea de vizavi. Au folosit tehnica colajului, hârtie colorată, carioci, dar și alte decorațiuni specifice Crăciunului. Până la finalul perioadei de carantină, Bronwyn Young a identificat numele companiei unde lucrau noii săi prieteni și le-a telefonat. Era vorba de o bancă. Nu mică i-a fost mirarea când a aflat că mulți dintre angajați nu era din Australia, ci proveneau din foarte multe state ale Globului.

Bronwyn Young se află acum în Canberra și va petrece Crăciunul cu fiica sa Rebel O’Connor. Este prima dată când familia lor, formată din patru membri, petrece sărbătorile separat.Totuși această poveste de Crăciun începută cu 14 zile de autoizolare are un final fericit.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă