O polițistă externată de la Spitalul de Ortopedie Foișor are nevoie, urgent, de operație

1 lună in urmă 92

Forțe de ordine, Spitalul Foișor (Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu)Forțe de ordine, Spitalul Foișor (Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu)

Printre paceinții evacuați vineri seara din secția ATI a Spitalului de Ortopedie Foișor se află și o polițistă care are nevoie de o proteză la coloană. Operația trebuie făcută de urgență, au averizat colegii ei, care . încearcă acum să o ajute să strângă banii necesari pentru ca intervenția să fie făcută în Turcia. 

DUMINICĂ, 11 APRILIE 2021, 08:21

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

Marinela Ion, agent la Poliția municipiului Giurgiu, în vârstă de 49 de ani, urma să fie operată la Spitalul Foișor, având indicație "urgență", potrivit unui comuniact al Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual. 

"In spitalele private din tara, interventia costa peste 10.000 euro, iar la alte spitale de stat nu mai are timpul necesar sa ajunga, avand in vedere programarile foarte tarzii din cauza pandemiei,va expira valabilitatea investigatiilor si analizelor preoperatorii efectuate si nu in orice spital se poate face implantul de care are nevoie.

Singura sansa ar fi o interventie in Turcia, care costa 6000 euro. Interventia presupune implantarea unei proteze si a unor suruburi de sustinere a coloanei, si interventia asupra unor stenoze si a unor operatii anterioare care in timp au creat alte probleme.

Colega noastra a mai suferit in urma cu cativa ani de un neoplasm mamar, are un copil minor in intretinere si are nevoie de ajutorul nostru. In cazul in care nu efectueaza operatia, exista riscul de paralizie a membrelor inferioare." a tramsmis SNPPC.

Cine poate sa fie de ajutor donand oricat de putin, o poate face in contul RO 40RNCB0145037091530004, deschis pe numele surorii sale, Ion Mihaela( 0771504266), Banca Comerciala Romana.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă