''O pierdere groaznică.'' Surfer ucis cu bestialitate de un rechin alb. O americancă i-a recuperat cadavrul de dragul familiei

2 săptămâni in urmă 14

Familia unui surfer care a fost ucis de un rechin alb, în timp ce se afla în largul coastei Californiei, chiar în Ajunul Crăciunului, i-a mulțumit unei femei care i-a recuperat cadavrul.

Surfer ucis cu bestialitate de un rechin alb

Facebook

  • o pierdere groaznică

Tomas Butterfield din Sacramento, în vârstă de 42 de ani, își vizita mama în Morro Bay. Surferul a fost văzut într-o locație populară numită ''The Pit'' de pe Morro Strand State Beach. O femeie a vâslit până la placa bărbatului și a descoperit cadavrul care era încă prins de aceasta. 

Femeia a recuperat cadavrul din apa adâncă până la piept şi l-a dus până pe plajă, unde erau adunate în acel moment aproximativ 30 de persoane, a declarat directorul portului Morro Bay, Eric Endersby, pentru Los Angeles Times. Nu este clar dacă vreun turist de pe plajă a asistat la atac.

Familia laudă curajul femeii de a recupera cadavrul

Unchiul lui Butterfield, Grant, a lăudat-o pe femeia care a luat trupul nepotului său din valuri, spunând pentru Times că ea este ''în mod evident parte a familiei acum''. ''Este o pierdere groaznică, la 42 de ani'', a spus el.

Bărbatul lucrase cu o companie de reparații de echipamente medicale alături de tatăl său și era un pescar pasionat și surfer. Plecase singur spre plajă în ziua aceea. Plajele din jurul Morro Strand au fost închise timp de 24 de ore. Moartea lui Butterfield rămâne în curs de anchetă, relatează Daily Mail

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă