O pictură murală a lui Cristiano Ronaldo a apărut pe o stradă din Manchester! Reacția ”diavolilor” a fost neașteptată

2 săptămâni in urmă 17

  • Liga 1: FC Botoșani - U Craiova 1948, duminică, 18:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: UTA Arad - CFR Cluj, duminică, 21:00, Digi Sport 1

Aceștia au vrut să își manifeste fericirea pentru revenirea portughezului la formația de pe Old Trafford într-un mod inedit și au realizat o pictură murală pe una dintre clădirile din Manchester.

O pictură murală a lui Cristiano Ronaldo a apărut pe o stradă din Manchester! Reacția ”diavolilor” a fost neașteptată

Pictura cu Cristiano Ronaldo a fost realizată pe unul dintre pereții exteriori ai barului The Trafford, aflat în centrul orașului, un loc foarte popular printre suporterii echipei antrenate de Ole Gunnar Solskjaer.

Galerie Foto

Acest lucru nu a fost neapărat de bun augur pentru că ”opera de artă” a fost aspru criticată de suporterii formației.

Suporterii au comentat pe rețelele de socializare că imaginea lui Cristiano Ronaldo aduce foarte mult cu statuia superstarului portughez realizată din bronz în urmă cu patru ani care a fost aspru criticată pentru capul supradimensionat pe care îl avea și pentru faptul că nu semăna deloc cu jucătorul.

Statuia a fost dezvelită pe aeroportul din Lisabona, iar, în urma criticilor, la inițiativa publicației Bleacher Report, sculptorul amator portughez Emanuel Santos a realizat o versiune îmbunătăţită a bustului lui Cristiano Ronaldo.

Mai mult, suporterii ”diavolilor” au realizat mai multe meme-uri prin care au ridiculizat pictura lui Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo a impresionat la revenirea la Manchester United. Portughezul a înscris deja patru goluri pentru ”diavoli” în doar patru meciuri disputate.

Etichete: cristiano ronaldo , manchester united , pictura
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă