O persoană reținută pentru organizarea de lupte ILEGALE între câini, în Bistrița-Năsăud. DETALIUL care i-a surprins pe oamenii legii

1 lună in urmă 132

Luptă ilegală câini Bistrița-NăsăudLuptă ilegală câini Bistrița-Năsăud

Un caz grav de agresiune împotriva animalelor a fost descoperit de polițiștii din Bistrița Năsăud. Totul, după ce imagini revoltătoare cu câini de luptă puși să se bată între ei până la moarte au fost postate pe internet. Mai mulți tineri suspecți au fost audiați, iar polițiștii au informații că zeci de animale fără stăpân ar fi fost omorâte în acest fel. A fost deschis un dosar penal în acest caz, relatează Realitatea PLUS.

SÂMBĂTĂ, 03 APRILIE 2021, 18:29

SURSĂ: Realitatea PLUS

AUTOR: REALITATEA.NET

Această luptă între câini nu este singulară, spun oamenii legii. În localitatea Domnești din Bistrița Năsăud câinii și pisicile fără stăpân sunt oferite, spre a fi sfâșiate, unor pitbuli crescuți de câțiva tineri special pentru lupte. Întreaga scenă a fost filmată și postată pe rețelele de socializare de proprietarul câinilor de luptă.

"La nivelul Biroului pentru protecția animalelor Bistrița Năsăud a fost înregistrat un dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunilor prevăzute și pedepsite de articolul 14 din OUG 55/2002, fiind totodată emis un ordin de plasare în adăpost. În cadrul dosarului penal constituit la data de 1 aprilie (...) au fost puse în aplicare, ieri, 5 mandate de percheziție domiciliară. Urmare a acțiunilor au fost ridicați și plasați în adăpost 2 câini din rasa Pitbull și a fost dispusă prin ordonață măsura reținerii pentru 24 de ore față de o persoană bănuită de comiterea faptelor, respectiv cel care apare în filmărie online", a declarat Paul Rodilă, purtător de cuvânt IPJ Bistrița-Năsăud.

Poliția s-a autosesizat după apariția imaginilor. Au deschis un dosar penal în acest caz, iar proprietarul câinilor agresivi a fost reținut. Potrivit G4Media.ro, ar fi vorba despre un minor în vârstă de 17 ani

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă