O partidă din preliminariile CM 2022 a început cu 15 minute întârziere! Motivul este unul incredibil

2 săptămâni in urmă 2

Partida dintre Elveția și Lituania, din preliminariile CM 2022, a început cu 15 minute întârziere, din cauza faptului că una dintre porți nu avea dimensiunile corespunzătoare.

Elveția a reușit să se impună în fața Lituaniei, 1-0, prin golul marcat de Shaqiri, în minutul 2.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Partida Elveția – Lituania a început cu 15 minute întârziere

Startul meciului dintre Elveția și Lituania a fost dat cu 15 minute mai târziu, decât era stabilit, din cauza faptului că una dintre porți nu avea dimensiunile corespunzătoare. Mai exact, aceasta măsura cu zece centimetri mai mult decât era necesar. Descoperirea a fost făcută de oficialii UEFA, în timpul inspecției de rutină, astfel că au cerut înlocuriea porții.

Organizatorii partidei de pe stadionul „Kybunpark” au schimbat poarta „defectă” cu una care avea dimensiunile legale. Deși s-au mișcat destul de rapid, începerea meciului a fost întârziată cu un sfert de oră.

Y nos quejamos de otros lados? No arrancamos el Suiza🇨🇭vs Lituania 🇱🇹 porque una portería está mal colocada y tenía 10 centímetros más de altura que la otra! Ya fueron por otra! 😱😂😂😂 pic.twitter.com/DEP9q1WJWr

— Marco Cancino (@MarcoCancino) March 28, 2021

The post O partidă din preliminariile CM 2022 a început cu 15 minute întârziere! Motivul este unul incredibil appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă