O oaie a băgat în spital cu răni grave la coloană un australian. Cum s-a petrecut incidentul

1 lună in urmă 13


Un bărbat în vârstă de 43 de ani din Australia a fost transportat la spital cu suspiciuni de răni grave la nivelul coloanei vertebrale, după ce a fost atacat de o oaie, care l-a lovit violent, informează Daily Star.


Incidentul a avut loc în Kenebri, New South Wales, Australia, duminică, 31 ianuarie, în jurul orei 9 dimineața.


Bărbatul a suferit o comoție puternică la coloană, după ce lovitura animalului l-a azvârlit într-un copac, de unde a căzut pe spate.


Parameticii sosiți la fața locului au constatat că este nevoie de intervenția unui elicopter.


După ce a fost imobilizat, bărbatul a fost urcat în elicopterul sosit la locul incidentului și transportat la spitalul Tamworth pentru tratament, doctorii precizând că starea pacientului este stabilă.


”Pacientul se afla la o proprietate din Kenebri când a fost lovit de o oaie și apoi azvâlit într-un trunchi de copac, de unde a căzut destul de rău”, a declarat Rebecca Medd, inspector în funcție al Ambulanței NSW.


”Locurile de muncă care implică îngrijirea animalor pot fi destul de provocatoare pentru paramedici. Ei trebuie să poată ajunge rapid la pacient, dar, în același timp, trebuie să se asigure și că nu se riscă să fie la rândul lor atacați”, a mai precizat Rebecca Medd.


Incidentul este al doilea în statul australian dintr-o serie de atacuri ale animalelor asupra oamenilor.


În urmă cu câteva zile, un alt bărbat în vârstă de 60 de ani din NSW a fost dus la spital, cu răni la picioare, după ce a fost lovit de o capră în timp ce mergea pe un traseu montan din Munții Albaștri inferiori.


FOTO: Hepta


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă