O nouă zi, o nouă variantă pentru demiterea premierului. Surse Observator: Nu mai există suficiente semnături pentru a susține moțiunea

1 lună in urmă 25

O nouă zi, o nouă variantă pentru demiterea premierului Florin Cîțu. Dacă ieri vorbeam de două moţiuni de cenzură împotriva guvernului Cîţu, mâine s-ar putea să nu avem niciuna. Potrivit surselor Observator, mai mulţi semnatari ai documentului USR-AUR s-ar putea retrage, iar conducerea Parlamentului ar constata astfel că nu există suficientă susţinere pentru a se ajunge la vot. Între timp, şi PSD s-a răzgândit. Nu mai depune propria moţiune mâine.

Dacă, duminică, social democrații erau convinși că își vor depune, luni, propria moțiune de cenzură și au suficient de mulți parlamentari pentru a face acest demers, astăzi lucrurile s-au schimbat.

Marcel Ciolacu a anunțat că, cel puțin deocamdată, nu vor depune moțiunea de cenzură și așteaptă să vadă ce se întâmplă mâine, în conducerea Parlamentului. Va fi o ședință la ora 12:00, în cadrul căreia, potrivit surselor Observator, vor constata cei din conducerea Parlamentului că nu mai există suficiente semnături pentru a susține moțiunea de cenzură depusă deja încă de vineri de cei de la USR PLUS și cei de la AUR.

Potrivit acelorași surse, în acest moment se negociază cu parlamentari de la AUR fie să-și retragă semnăturile de pe această moțiune, fie se va constata mâine că unele semnături nu sunt legale.

Așteptăm luni și demisia unor miniștri USR PLUS din cabinetul condus de Florin Cîțu.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

 „Ăsta e al ei că e mai mic, ăla mai mare e al maimuţoiului. Le arăt eu bătaie de joc”

1

Un bărbat din Cluj s-a filmat într-un live pe Facebook, în timp ce oferea 10.000 de lei, pentru a fi dus în Germania să-şi omoare fosta iubită, dar şi pe noul său iubit. În imagini, bărbatul de 57 de ani apare alături de două cuţite, unul pentru femeie şi celălalt pentru bărbatul de origine germană.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă