O nouă vedetă din România are covid-19. S-a îmbolnăvit la câteva zile după prima doză de vaccin Pfizer

1 lună in urmă 17

Fosta directoare a Teatrului Odeon, celebra actriță Dorina Lazăr, a fost infectată cu COVID-19. Vedeta s-a îmbolnăvit la două zile distanță după ce i s-a administrat prima doză de vaccin Pfizer.

Vedeta care s-a îmbolnăvit de COVID-19 la câteva zile după prima doză de vaccin Pfizer

Dorina Lazăr a primit două vești, ”una rece, una caldă”, cum le numește aceasta, chiar de 1 Aprilie, Ziua Păcălelilor. Cea “caldă” a venit de la noul primar al Capitalei, Nicuşor Dan, care a anunţat-o că-şi poate relua fotoliul de director al Teatrului Odeon, cel de care o privase fosta administrație, condusă de Gabriela Firea. Cea ”rece” a venit din partea medicilor, care au înștiințat-o că a contractat noul virus.

„Cealaltă veste, cea “rece” a venit din partea medicilor. Îndrăgita actriţă s-a îmbolnăvit COVID-19, la doar câteva zile după prima doză de vaccin Pfizer: “Aşa e în viaţă mai mereu, primeşti ştirile bune la pachet cu cele rele. Aşa că, în prezent sunt izolată în casă până sâmbătă, 10 aprilie. De abia de luni, 12 aprilie, voi merge iar la teatru. Dar poate că e mai bine aşa, au timp şi colegii mei să se obișnuiască cu ideea că se întoarce Dorina Lazăr!”, a declarat ea pentru Impact.ro.

Se va întoarce la conducerea Teatrului Odeon la 81 de ani 

Actrița, care va împlini în curând 81 de ani, recunoaște că unora li se poate părea bizar să revii la această vârstă la muncă. Pe de altă parte, susține că este pregătită să facă iar treabă bună la cârma Teatrului: „Admit că toată lumea poate vedea în povestea asta un fel de băşcălie, ca o femeie la peste 80 de ani să îndrăznească să se întoarcă în sistem. Dar, am vrut să nu ies umilită din lumea scenei.

Iată de ce m-am luptat pentru cauza mea, fiindcă am ştiut că mi s-a făcut o nedreptate şi am reuşit să dovedesc acest lucru şi în tribunal. Ştiţi că noi oamenii ne găsim mereu câteva ceva de făcut. Aşa şi în cazul meu. Vreau să-mi închei mandatul. Dacă va fi posibil asta, nu mai ştiu. Fiindcă omul propune, iar Dumnezeu dispune, după cum spunea mama mea vitregă”.

The post O nouă vedetă din România are covid-19. S-a îmbolnăvit la câteva zile după prima doză de vaccin Pfizer appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă