O nouă tragedie pe şosele. Florin a murit cu puţin timp înainte de a ajunge acasă, după ce postase filmuleţe pe Facebook

1 săptămână in urmă 45

Florin Bîrleanu, un tânăr în vârstă de 26 de ani, a murit într-un teribil accident rutier în comuna Căldăraru din Argeş, după ce a condus tocmai din Franţa pentru a-şi vedea părinţii.

El a filmat cu telefonul şi a publicat pe Facebook clipurile video în care apărea la volan, pe mai multe autostrăzi din ţările pe care le-a traversat.

Fane Văncică, din nou în atenţia poliţiştilor. Un cetăţean a sunat de urgenţă la 112

Noaptea trecută, când avea numai câţiva kilometri să ajungă acasă, Florin a pierdut controlul maşinii pe care o conducea şi s-a izbit violent de un copac.

Pentru că nu purta centura de siguranţă, a fost proiectat în afara maşinii şi a murit pe loc. Din primele verificări efectuate de polițiști s-a stabilit că, un bărbat de 26 de ani, din Căldăraru, care conducea un autoturism pe DN 65 A, în localitatea Căldăraru, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit drumul, a lovit un copac și s-a răsturnat în șanț.

În urma impactului, șoferul a fost proiectat în afara autoturismului și a murit. A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul”, se arată într-o informare a Poliţiei.

Citeşte şi

Prognoza meteo actualizată. Vortexul polar se formează cu repeziciune, cum va fi iarna 2022-2023 în România

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă