O nouă tragedie lovește sportul mondial! Un medaliat olimpic a murit la doar 29 de ani

2 săptămâni in urmă 12

  • Supercupa Spaniei: Barcelona - Real Madrid, miercuri, 21:00, Digi Sport 1

  • Serie A: Cagliari - Bologna, marți, 21:45, Digi Sport 2

Comitetul olimpic din Trinidad-Tobago a anunţat decesul sportivului. Lendore a făcut parte din ştafeta medaliată cu bronz la Londra în 2012 şi din ştafeta vicecampioană mondială în 2015, tot la Londra.

Deon Lendore, medaliat cu bronz la JO din 2012, a murit la doar 29 de ani

Deon Lendore a participat şi la Jocurile Olimpice de la Tokyo în proba de ştafetă, clasându-se pe locul 8, şi are două medalii de bronz individuale în sală, la Campionatele Mondiale din 2016 şi 2018.

Cuvintele nu pot exprima în mod adecvat tristețea noastră față de pierderea devastatoare și prematură medaliatului olimpic și mondial Deon Lendore, care a fost o inspirație și o motivație pentru noi toți pe pistă și în afara ei”, a spus Comitetul Olimpic din Trinidad Tobago.

Tot marți, lumea fotbalului a fost zguduită de o veste tristă. Ahmet Çalık (27 de ani) a decedat în cursul zilei de astăzi într-un accident rutier în timp ce se îndrepta spre antrenament. Fotbalistul turc al celor de la Konyaspor a fost găsit fără suflare în mașina sa, care s-a răsturnat la marginea unui drum din Ankara.

Călătoria lui Alban Michon merită urmărită, dar nu vă sfătuim să o încercați pe propria piele: 62 de zile în ținutul arctic, azi de la 22:50, pe Digi World.

Medicii ajunși la fața locului nu au putut decât să constate decesul acestuia. Ahmet Çalık se afla singur în mașină, iar poliția urmează acum să deschidă o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs decesul fotbalistului.

Etichete: accident de masina , deon lendore , atlet mort , medaliat jo londra

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă