O nouă tragedie lovește fotbalul din Anglia! Căpitanul echipei Yeovil Town, Lee Collins, a murit subit la vârsta de doar 32 de ani

1 săptămână in urmă 22

Meciul celor de la Yeovil Town cu Altrincham a fost amânat ca urmare a morții subite a căpitanului echipei, Lee Collins, la vârsta de doar 32 de ani.

El a fost rezervă neutilizată la meciul de pe teren propriu de sâmbăta trecută, câștigat cu 3-1, în fața celor de la Barnet.

Lee Collins a jucat de opt ori pentru clubul din liga Conference în acest sezon, ultimul meci în care a intrat pe teren fiind o înfrângere, 0-1, în fața celor de la Stockport, la începutul lunii februarie.

Clubul englez Yeovil Town a anunțat vestea tragică a morții căpitanului Lee Collins, în vârstă de doar 32 de ani

Într-o declarație de pe site-ul oficial al clubului britanic se spune :

Toți cei de la Yeovil Town Football Club plâng pentru pierderea căpitanului clubului Lee Collins. Lee s-a stins din nefericire miercuri și gândurile și rugăciunile noastre sunt la familia și prietenii săi. Rugăm pe toată lumea să respecte intimitatea familiei în acest moment extrem de greu. Clubul nu va mai face niciun comentariu în acest moment. Jocul nostru cu Altrincham de mâine a fost amânat”.

Fundașul central și-a început cariera la Wolverhampton, acolo unde a trecut pe la academia de tineret, înainte de a debuta în 2007.

A petrecut doi ani acolo și a fost împrumutat de două ori, mai întâi la Hereford United și apoi la Port Vale, înainte de a pleca definitiv de la gruparea „lupilor”.

Președintele Joan Laporta s-a văzut la Barcelona cu agentul Mino Raiola și tatăl lui Erling Haaland! Ce au discutat cei trei în întâlnirea care ar putea rezolva transferul bombă al verii

A schimbat numeroase cluburi în carieră

Lee Collins a jucat apoi trei ani la Port Vale, unul dintre sezoane împrumutat la Barnsley, înainte să semneze pentru cei din urmă, în 2012.

Cu toate acestea el a petrecut un singur an la Barnsley, fiind împrumutat și la Shrewsbury în sezonul în care a semnat.

În 2013, s-a alăturat celor de la Northampton Town și a jucat două sezoane acolo, înainte de a se muta în Mansfield Town.

Și după alți doi ani cu Mansfield, fundașul a semnat pentru Forest Green Rovers, unde a rămas până în 2019.

Lee Collins a ajuns la Yeovil Town în urmă cu doi ani și a fost numit imediat căpitan al clubului.

În total, fundașul central a strâns 37 de prezențe pentru echipa din Conference, care este al șaselea nivel al fotbalului englez, unul sub League Two.

„Suntem profund întristați să aflăm de moartea fostului nostru căpitan”

După vestea tragică a morții lui Lee Collins, mai multe omagii au fost oferite în mediul online de către echipele pentru care a jucat în cariera sa.

Fostul manager al lui Crystal Palace, Ian Holloway, a scris pe Twitter: „Știri absolut îngrozitoare. Gândurile mele sunt la familia și prietenii lui Lee și la toți cei de la YTFC”.

Fostul său club Northampton a postat următorul mesaj: „Suntem șocați și întristați să aflăm de moartea fostului fundaș Lee Collins”.

Iar cei de la Mansfield au scris: „Suntem profund întristați să aflăm de moartea fostului nostru căpitan Lee Collins, care a murit la vârsta de 32 de ani. Lee a jucat pentru noi din 2015 până în 2017. Condoleanțele noastre sincere sunt trimise celor dragi în acest moment incredibil de dificil. Odihnește-te în pace, Collo”.

Proprietarul lui Mansfield, John Radford, și-a exprimat regretul pe contul său de Twitter: „Sunt șocat și întristat să aflu de trecerea în neființă a fostului nostru apărător și căpitan, Lee Collins. O inimă nebună, care s-a luptat mereu cu curaj pe terenul de fotbal și un gentleman în afara lui. Un om care a dat mereu totul în culorile Cerbilor. Vom ține un minut de reculegere în memoria lui Lee”.

The post O nouă tragedie lovește fotbalul din Anglia! Căpitanul echipei Yeovil Town, Lee Collins, a murit subit la vârsta de doar 32 de ani appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă