O nouă provocare pe TikTok pune pe jar medicii din SUA. Snopp Dogg: E drumul către moarte

2 luni in urmă 16

Medicii americani sunt tot mai îngrijoraţi de o nouă provocare lansată pe reţelele sociale.

 E drumul către moarte

O nouă provocare pe TikTok pune pe jar medicii din SUA. Snopp Dogg: E drumul către moarte

Twitter

Participanţii sunt filmaţi în timp ce urcă şi coboară de pe un fel de piramidă, cât mai înaltă, din lădiţe de plastic pentru sticlele de lapte. Dar piramida este foarte instabilă iar de cele mai multe ori finalul este o cădere spectaculoasă şi periculoasă.

Până acum nu s-au semnalat răniri grave dar accidentele pot duce la luxaţii, fracturi sau chiar paralizie şi deces, potrivit medicilor ortopezi. Avertismente vin şi de la vedete: Snoop Dogg califică provocarea drept "o punte către moarte".

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Un profesor şi-a dus elevii în tabără la Costineşti şi a început să danseze lasciv în faţa lor. Dascălul spune că a fost "o glumă nevinovată"

1

Ce au un comun geografia și striptease-ul? Răspuns: un profesor care a dansat lasciv. Pe jumătate dezbracat în fața elevilor pe care i-a dus în tabără, la mare. Imaginile sunt deja pe masa Inspectoratului Şcolar. Dascălul lipsit de inhibiţii nu înţelege cum a ajuns să fie anchetat de la o glumă pe care si azi o consideră nevinovată. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă