O nouă propunere în atac pentru Mirel Rădoi, înaintea meciului cu Macedonia de Nord: „Cred că ar fi cel mai potrivit”

1 lună in urmă 32

O nouă propunere pentru Mirel Rădoi în atac pentru meciul cu Macedonia de Nord. Este vorba de mijlocaşul lateral al celor de la Parma, Dennis Man. Propunerea vine din partea unu alt fost mijlocaş, de la FC Bacău şi Steaua, Narcis Răducan.

Naţionala lui Mirel Rădoi suferă grav în compartimentul ofensiv. Denis Drăguş, Denis Alibec şi Florin Tănase s-a accidentat, iar Dorin Rotariu a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

Staff-ul României a preferat să nu convoace alţi jucători în lot, de frica infectării cu COVID-19, aşa că Mirel Rădoi este nevoit să improvizeze în partida contra Macedoniei de Nord.

Dennis Man, atacant în meciul cu Macedonia de Nord?

Tricolorii lui Mirel Rădoi au de trecut un test extrem de important, miercuri, pe terenul Macedoniei de Nord, în etapa a 6-a din cadrul Grupei J a preliminariilor pentru Cupa Mondială din Qatar 2022.

Cine învinge în această partidă ia o opţiune serioasă pentru prinderea locului secund în grupă, care duce la turneul semifinal de baraj. Lupta din clasament este una extrem de strânsă cu şanse egale atât pentru România şi Macedonia de Nord, cât şi pentru Armenia.

Astfel, selecţionerul Mirel Rădoi este obligat să improvizeze în acest duel sau să apeleze la singura variantă viabilă din lot, dar fără experiență – Jovan Markovic.

„Man ar fi cel mai apropiat pentru a putea juca vârf și am câteva argumente. Este destul de rapid, joacă la un nivel înalt ceea ce înseamnă că are suficientă forță și mentală și de orice fel, este marcator. Putem lua în context și faptul că meciul va fi într-un fel pe contraatac, decât pe atac pozițional.

Nu este nici el soluția ideală, dar cred că ar fi cel mai potrivit din ce avem în lot. Joacă la un nivel. S-au plătit zece milioane de euro. Nu e un jucător oarecare care se sperie dacă îi dă la picioare în jucător advers”, a declarat Narcis Răducan, la DigiSport.

S-a mai vorbit, recent, despre posibilitatea ca Deian Sorescu sau Ianis Hagi să joace pe postul de atacant. Rămâne de văzut cum va pregăti Mirel Rădoi această partidă: dacă va miza pe posesie sau pe cartea contraatacului.

The post O nouă propunere în atac pentru Mirel Rădoi, înaintea meciului cu Macedonia de Nord: „Cred că ar fi cel mai potrivit” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă