O nouă plecare de la Dinamo: va juca la CFR Cluj în a doua parte a sezonului

2 săptămâni in urmă 14

  • WTA Melbourne: Simona Halep - Gabriela Ruse, joi 03:30, Digi Sport 2

  • Cupa Ligii Angliei: Chelsea - Tottenham, miercuri, 21:45, Digi Sport 1

Mijlocașul, împrumutat de Dinamo în vară pentru un sezon, va merge în Spania, pentru cantonamentul de iarnă al CFR-ului.

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Cătălin Itu revine la CFR Cluj

Itu revine”, a anunțat Bogdan Mara, directorul sportiv al clubului CFR Cluj, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Dan Petrescu a cerut ca mijlocașul de 22 de ani să fie readus și pentru că Emmanuel Culio a fost nevoit să revină în Argentina, din cauza unor probleme familiale.

Totuși, în această perioadă de mercato, CFR Cluj va căuta să mai aducă un mijlocaș central, care să acopere ”golul” lăsat de plecarea lui Emmanuel Culio.

Sporturile extreme și ingineria de precizie se întâlnesc azi de la ora 22:00. Ia-ți doza de adrenalină de pe DIGI World și din DIGI Online!

Vom mai aduce un jucător în locul lui Culio și probabil în funcție de ce se mai întâmplă, mai avem piste pe care discutăm”, a anunțat Bogdan Mara.

Cătălin Itu, 15 meciuri la Dinamo

În prima parte a campionatului, Cătălin Itu a evoluat în 15 partide pentru Dinamo, 13 în Liga 1 și două în Cupa României, și a reușit un assist.

În această iarnă, de la Dinamo au mai plecat Andre Pinto, Petar Gluhakovic, Mihai Neicuțescu și Tomas Vestenicky.

Etichete: bogdan mara , plecari dinamo , catalin itu

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă