"O nouă noapte istorică!" Ronaldo a demonstrat încă o dată că e uriaș: ce a reușit și mesajul postat

1 săptămână in urmă 8

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

Cristiano Ronaldo, 10 hat-trick-uri și 115 goluri pentru Portugalia

Ronaldo a ajuns acum la 115 goluri pentru naţionala Portugaliei, în 182 de selecţii, ducând mai departe recordul mondial al cărui deţinător este.

Acesta a fost al 58-lea hat-trick din cariera atacantului care joacă acum la Manchester United.

Portugalia ocupă locul al doilea în grupă, cu 16 puncte, la o singură lungime de Serbia, dar având un meci mai puţin. În noiembrie, lusitanii vor juca două partide, cu Irlanda (deplasare) şi derby-ul cu Serbia (acasă).

Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după ce a atins o nouă bornă istorică

Imediat după Portugalia - Luxemburg 5-0, Cristiano Ronaldo, meci în care a atins o nouă bornă istorică, Ronaldo a postat un mesaj motivațional pe Instagram.

"O nouă victorie, încă un pas către obiectivul nostru. Încă o noapte istorică apărând culorile țării. Totul devine mai ușor atunci când jucăm acasă, în fața unui public care ne susține din primul și până în ultimul minut. Am promis că mereu voi încerca să obțin mai mult, mai mult, mai mult!

Este în ADN-ul meu și în ADN-ul nostru, niciodată nu suntem mulțumiți, niciodată nu ne dăm bătuți și mereu vom lupta pentru tot ceea ce putem obține. Forza Portugalia!", a scris Cristiano Ronaldo, pe Instagram.

Etichete: cristiano ronaldo , portugalia
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă