O nouă întâlnire între PSD, PNL și UDMR. Marcel Ciolacu neagă că i s-ar fi propus funcția de premier

1 săptămână in urmă 5

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a anunțat, marți dimineața, într-o scurtă conferință de presă că azi în jurul prânzului vor avea din nou discuții cu PNL și UDMR despre o posibilă guvernare. Șeful social-democraților a negat că i s-ar fi propus să premia funcția de premier.

„La ora 13 avem o întâlnire la Parlament și cu PNL și cu UDM, dar și cu minoritățile. Continuăm programul de guvernare”, a declarat Marcel Ciolacu, marți în fața sediului PSD.

Acesta a mai spus că speră ca azi să se finalizeze discuțiile pe programul de guvernare. Șeful social-democraților a mai spus că prioritare sunt discuțiile pe programul de guvernare, după care ulterior vor avea loc negocierile politice.

Întrebat dacă i s-a propus funcția de premier, Ciolacu a răspuns:

„Nu, nu am avut această discuție. PSD nu a făcut nicio nominalizare pentru premier, dar sunt ferm convins că vor face acest lucru”, a punctat acesta.

Totodată șeful PSD a mai explicat și care sunt punctele legate de programul de guvernare care se află în discuții de câteva zile:

„Mai avem să închidem cu Ministerul de Finanțe și proiecția bugetului pe anul viitor și domeniul de Justiție, unde îi lăsăm specialiștii să vină cu propuneri”, a mai adăugat Ciolacu.

Între timp, conducerea Partidului Național Liberal a stabilit ca marți, 16 noiembrie, la ora 19.00, să aibă loc o ședință a Biroului Executiv (BEx) al PNL, în urma căreia se va stabili numele de premier propus, au declarat surse liberale pentru Libertatea.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă