O nouă înregistrare Recorder despre cazul inginerului dat afară de la Apele Române: „Nu se puteau face intervenții la el”

1 săptămână in urmă 11

Recorder a publicat miercuri o nouă înregistrare în cazul angajărilor politice de la Administrația Bazinală de Apă Prută-Bârlad. Plecată de la angajarea unei chelnerițe pe postul de inginer, ancheta s-a mutat pe destituirea inginerului Gabi Musteață.

Jurnaliștii de la Recoder scriu că înlăturarea inginerului Gabi Musteață de la ABA Prut-Bârlad n-a fost cauzată doar de îndrăzneala acestuia de a vorbi public despre angajările politice din instituție.

O altă înregistrare din interior, obținută de Recorder, arată că directorul Petru Avram îl considera pe Musteață „o problemă” pentru că „nu se puteau face intervenții” la el atunci când se organizau concursuri pentru angajare.

„Nici eu și nici altcineva nu poate să facă intervenții la el, nu știu dacă știi. Deci era o problemă cu el, știți...”, se aude directorul de la ABA Prut-Bârlad.

Vicepreședinte PNL Iași, Petru Avram continuă să ocupe funcția de director al Administrației Bazinale de Apă Prut-Bârlad în ciuda scandalului public din ultima săptămână, mai notează sursa citată.

Astăzi, Florin Cîțu a declarat că inginerul nu a fost dat afară acum, ci i s-a reorganizat postul de anul trecut. Premierul a adăugat că „în acest mandat oprim nepotismul, oprim acest conflict de interese, dar nu o putem face peste noapte”.

Editor : G.C.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă