O nouă gafă uriașă. AS Roma a pierdut cu 0-3 la "masa verde" meciul cu Spezia din Cupa Italiei

1 lună in urmă 24

Liga 1: FCSB - FC Voluntari, vineri, 20:00, Digi Sport 1

Liga 1: Chindia Târgoviște - Academica Clinceni, vineri, 17:00, Digi Sport 1

Justiţia sportivă a menţionat că AS Roma nu ar fi pierdut cu 0-3 doar dacă rezultatul de pe teren ar fi fost şi mai favorabil echipei adverse. Spezia câştigase însă cu 4-2, după prelungiri, meciul care a avut loc la Roma, astfel că a fost reţinut rezultatul de 3-0.

Profitând de faptul că Roma a rămas în nouă jucători, după eliminarea portarului Pau Lopez, pentru intrare periculoasă asupra unui atacant advers (91) şi a fundaşului Gianluca Mancini, care a văzut al doilea cartonaş galben (92), Spezia a reuşit să dea lovitura în prelungiri, pe parcursul cărora a marcat de două ori, mai întâi prin Daniele Verde (107), jucător format de Roma, iar apoi prin Saponara, în minutul 119, pecetluind soarta calificării.

În confuzia creată după cele două eliminări, antrenorul Romei, Paulo Fonseca, a introdus în teren doi jucători noi, ajungând la un total de şase schimbări efectuate pe parcursul jocului, cu una în plus faţă de numărul maxim permis de regulament.

În acest sezon, Roma a mai pierdut un meci cu 0-3 la "masa verde", cel din deplasare cu Hellas Verona din prima etapă de campionat, în care a trimis un fotbalist fără drept de joc.

Vineri, Paulo Fonseca a asigurat că echipa este alături de el, la fel ca noii proprietari americani, Dan Friedkin şi fiul său Ryan, veniţi în vară.

Agerpres

Etichete: cupa italiei , as roma , spezia , paulo fonseca
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă