O nouă aroganță marca Floyd Mayweather. Boxerul și-a numărat banii înaintea meciului de duminică VIDEO

3 zile in urmă 23

Joi, 22 Septembrie 2022, ora 18:14

162 citiri

Floyd Mayweather se aşteaptă la "un adversar facil şi bani câştigaţi uşor", la meciul demonstrativ de duminică, de la Tokyo, cu starul japonez de MMA (arte marţiale mixte), Mikuru Asakura.

Americanul, neînvins pe parcursul carierei sale profesioniste (50 de victorii), l-a învins pe japonezul Tenshin Nasukawa (în vârstă de 20 de ani la acea vreme) după doar câteva lovituri de pumn şi două minute, în timpul unui meci demonstrativ în Japonia, în 2018.

Întâlnirea fusese văzută pe scară largă ca o farsă.

De data aceasta, americanul în vârstă de 45 de ani a promis publicului de la Saitama Super Arena, la nord de Tokyo, că îşi va merita banii în ceea ce va fi un alt spectacol profitabil pentru el. "Cred că ultima dată când am venit aici a fost atât de rapid încât nimeni nu a avut ocazia să profite de asta”, a spus Mayweather după ce o sesiune de antrenament la care a întârziat o oră pentru că "a dormit prea mult”.

"Voi fi rapid, dar cum nu sunt prea multe lupte în program, mă voi asigura că voi lupta până la trei (reprize), cu excepţia cazului în care vreţi cu toţii să mă mişc mai repede”, a spus Mayweather.

El s-a retras înainte de a reveni în 2017 pentru a-l învinge pe starul MMA Conor McGregor, printr-un knockout tehnic în runda a 10-a.

Cele două staruri sunt aproape de un acord pentru un meci revanşă în 2023.

Ultimul meci demonstrativ al lui Mayweather a fost în luna mai împotriva lui Don Moore în Abu Dhabi.

Mayweather a fost inclus în „Hall of Fame” în iunie.

Înainte de de meciul de duminică, FloydMayweather și-a permis și o repriză de shopping, unde, ca de obicei, a făcut o nouă aroganță caracteristică, filmându-se în timp ce își număra banii în fața angajaților uimiți.

Citește și:

Horoscop zilnic. Joi, 22 septembrie. Zodia care nu scapă de cheltuieli

Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Drumurile...

”Am eu omul meu care mă ajută, e oky”, formula cu care un țepar din Cluj a luat banii unor oameni ce se visau secretari de stat, cu mașină la scară

Un absolvent al Facultății de Studii Politice și Administrație Publică, consilier umanitar în cadrul unei fundaţii, mare ”țepar” în realitate, a fost condamnat la 4 ani și 5 luni de...

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă