O nouă amânare în procesul pentru palmares dintre CSA Steaua și FCSB! Decizia care îl va înfuria pe Florin Talpan | EXCLUSIV

1 lună in urmă 96

Luni, 12 aprilie, a avut loc un nou termen în procesul pentru palmares dintre CSA Steaua și FCSB. Însă, nici de această dată nu a fost soluționat, deoarece Curtea de Apel București a emis o nouă amânare.

În același timp, justiția a acceptat Asociația Salvați Steaua și Asociația Steaua 1947 ca interveniente in acest proces.

O nouă înfățișare va avea loc la data de 14 iunie 2021.

O nouă amânare în procesul pentru palmares dintre CSA Steaua și FCSB

Disputa, din Instanță, dintre CSA Steaua și FCSB este departe de a se fi încheiat, după ce procesul a suferit o nouă amânare.

Însă, există o veste bună pentru FCSB. Justiția a acceptat Asociația Salvați Steaua și Asociația Steaua 1947 ca interveniente in acest proces, dupa ce Florin Talpan a cerut ca cele doua asociații să nu fie incluse în proces. În plus, toate excepțiie lui Florin Tălpan au fost respinse.

The post O nouă amânare în procesul pentru palmares dintre CSA Steaua și FCSB! Decizia care îl va înfuria pe Florin Talpan | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă