O moldoveancă cu paşaport românesc a fost ucisă fără milă de propriul fiu, în Spania. Tânărul de 21 de ani a fost arestat

2 luni in urmă 1

De Veronica Micu.
Publicat: 20.12.2020, 07:51.
Actualizat: 20.12.2020, 08:33

Crimă oribilă în Spania, în localitatea Vinaròs din provincia Castellón. Potrivit publicației abc.es, o moldoveancă de 45 de ani, cu pașaport românesc, a fost ucisă fără milă de fiul ei, după o ceartă aprinsă. Tânărul de 21 de ani a fost arestat. 

O moldoveancă cu paşaport românesc a fost ucisă fără milă de propriul fiu, în Spania. Tânărul de 21 de ani a fost arestat

larazon.es / abc.es

Trupul neînsufleţit a fost găsit câteva minute mai târziu de un alt fiu al femeii, în vârstă de 19 ani. Presupusul criminal a fost arestat.

Polițiștii din Vinaròs au arestat, vineri seară, un tânăr de 21 de ani, acuzat că și-a înjunghiat mortal mama. Crima a avut loc în locuința familiei, aflată pe bulevardul Barcelona din oraș.

Potrivit abc.es, care citează informaţii oferite de autorităţi, femeia de 45 de ani a fost înjunghiată în piept, rana provocându-i decesul.

După atac, tânărul a fugit.

Trupul neînsufleţit a fost găsit câteva minute mai târziu de un alt fiu al femeii, în vârstă de 19 ani, care a alertat imediat poliţia.

Agenţii care venit la faţa locului au găsit-o pe moldoveancă pe podeaua uneia dintre camere, într-o baltă de sânge.

Medicii de pe ambulanţă au încercat să o readucă la viaţă, însă fără succes.

Câteva ore mai târziu, presupusul autor al crimei a fost arestat.

Tânărul nu are antecedente penale, dar acum va trebui să răspundă în faţa legii într-un caz de violență domestică, fiind acuzat de moartea mamei sale.

În Spania, un sfert din crime sunt comise de cetăţeni străini

Conform publicaţiei abc.es, infracțiunile comise de cetăţeni străini sunt de aproximativ 25%, adică un sfert din toate crimele comise în Spania.

În Spania există puțin peste 6.000.000 de imigranți, ceea ce reprezintă 13% din populație.

Prin urmare, procentual, aceștia comit de două ori mai multe infracțiuni decât spaniolii.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

ucisa spania mama ucisa spania crima spania
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă