O moaşă a câştigat într-o lună peste 24.000 de lei, o spălătoareasă a încasat peste 5.500 de lei, iar o infirmieră a avut un venit lunar de peste 8.000 de lei/ Cum explică managerul spitalului din Târgu Jiu veniturile mari

2 luni in urmă 1

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu a venit cu explicaţii în legătură cu salariile enorme primite de către o parte a salariaţilor în ultima lună a anului trecut, transmite Adevărul.ro

Conform tabelului cu veniturile salariale care a fost publicat pe site-ul celui mai mare spital din judeţul Gorj, o moaşă a câştigat în luna decembrie un salariu de peste 24.000 de lei, o spălătoareasă a încasat peste 5.500 de lei, iar o infirmieră a avut un venit lunar de peste 8.000 de lei.

Dumitru Vienescu, managerul interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, a explicat că în luna decembrie 2020 a fost acordat, pentru o parte a personalului, sporul de risc pentru perioada stării de urgenţă.

„În luna decembrie, şi doar în luna decembrie s-a acordat personalului auxiliar de risc un stimulent în sumă de 2.500 de lei lunar, pentru perioada stării de urgenţă 15 martie – 15 mai. Au fost persoane care au primit unul sau două stimulente de risc. Au fost acordate cu întârziere. Stimulentul a fost acordat în această perioadă pentru personalul medico-sanitar şi auxiliar-sanitar“, a explicat managerul spitalului.

Citește integral pe Adevărul.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă