O mașină făcută SCRUM din cauza unui incendiu necontrolat în Giurgiu - Ce s-a întâmplat cu proprietarul

2 săptămâni in urmă 26

 ISU Giurgiu Autoturism distrus în totalitate după un incendiu Foto: ISU Giurgiu

Un autoturism a ars complet sâmbătă după-amiază, în localitatea Băneasa din judeţul Giurgiu. Flăcările au distrus mașina din cauza unui foc în aer liber lăsat nesupravegheat.

SÂMBĂTĂ, 25 SEPTEMBRIE 2021, 18:57

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: Ioana Stanescu

În urma incendiului necontrolat maşina a ars în totalitate, au mai ars o suprafaţă de aproximativ două sute de metri pătraţi de vegetaţie uscată, gunoi menajer şi un gard din lemn.

Nici proprietarul curţii al cărei gard a ars şi nici cel al autoturismului nu se aflau la domiciliu, potrivit agerpres.ro.

„ISU Giurgiu a fost solicitat prin 112 de mai mulţi locuitori din comuna Băneasa care au observat că în curtea unui consătean a izbucnit un incendiu şi acesta nu se află la domiciliu. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă. Aceştia au constatat că o maşină parcată în spatele unei curţi a fost cuprinsă de flăcări, cel mai probabil din cauza unui foc în aer liber, lăsat nesupravegheat", se arată într-un comunicat de presă al ISU Giurgiu.

Autorităţile fac cercetări pentru a stabili cauzele şi condiţiile în care s-a produs incendiul şi a stabili cine se face răspunzător de pagubele produse

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă