”O mare tâmpenie”. Dumitru Dragomir știe ce răspuns va da Adrian Mutu dacă va fi ofertat de FRF

1 săptămână in urmă 15

  • Campionatul European de handbal: Germania - Belarus, vineri, 19:00, Digi Sport 2

  • Bundesliga: Borussia Dortmund - Freiburg, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Alesul în acest moment este Ladislau Boloni, abordat de FRF după ce Gheorghe Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu au refuzat.

”Marea tâmpenie” făcută de FRF la negocieri și de ce nu ar refuza Adrian Mutu oferta de a prelua echipa națională

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, consideră o ”mare tâmpenie” că cei din conducerea FRF nu au încercat să ascundă negocierile cu antrenorii abordați în ultima lună și jumătate.

De asemenea, Dumitru Dragomir consideră că Adrian Mutu, aflat pe lista pentru postul de selecționer, alături de Ladislau Boloni și de Edi Iordănescu, nu ar refuza echipa națională dacă va primi o ofertă concretă, din considerente financiare.

Mutu e o mare valoare a fotbalului românesc și l-au adus în ultimul hal. Trebuia s-o facă fără să știe nimeni (n.r. negocierile cu antrenorii), dar ei au vrut să iasă în evidență că își caută antrenori consacrați pentru echipa națională.

A fost o mare tâmpenie. Mutu nu va zice 'nu' pentru că are nevoie de bani, dar e și valoros. În momentul în care are atâția copii pe care să-i întrețină și banii s-au cam dus...

În afară de asta, despre Mutu nu poate să spună nimeni că nu are valoare. Că nu e ca Pițurcă, asta e altceva”, a spus Dumitru Dragomir, la Digi Sport Special.

Edi Iordănescu, favorit pentru postul de selecționer dacă Ladislau Boloni refuză oferta

Federația este pregătită și de un refuz al lui Ladislau Boloni, caz în care antrenorul abordat va fi Edi Iordănescu, fostul tehnician de la FCSB.

Dacă va spune ”nu”, Ladislau Boloni ar deveni al patrulea antrenor care refuză să preia echipa națională în ultima perioadă, după Gică Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu.

Etichete: frf , dumitru dragomir , adrian mutu

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă