O mămică a murit salvându-şi gemenii într-un cumplit accident de maşină, în Michigan

1 lună in urmă 1

De Monica Palade.
Publicat: 05.03.2021, 22:52.
Actualizat: 05.03.2021, 22:53

Gest impresionant făcut de o mămică de 29 de ani, care şi-a sacrificat propria viaţă ca să o salveze pe cea a fiilor săi gemeni. Hillarie Galazka s-a aruncat în faţa copiior săi, Hunter şi Owen, când maşina lor a fost lovită din spate, în timp ce conducea spre casă, în Lincoln Park, Michigan, la începutul lunii.

O mămică a murit salvându-şi gemenii într-un cumplit accident de maşină, în Michigan

Gofundme.com

Potrivit familiei, femeia i-a protejat pe micuţi cu propriul său trup. Micuţii au fost răniţi uşor, în timp ce mămica şi-a pierdut viaţa, anunţă Fox2.

Mama lui Hillarie, Jodie Kelley, a povestit: „Trupul ei i-a salvat. Băieții spun că au văzut-o deschizând ochii și s-a uitat la ei, după care a închis ochii şi nu i-a mai deschis niciodată. Își amintesc asta”.

Şoferul vinovat a fugit de la faţa locului

Accidentul este cercetat de poliția din Michigan, care spune că șoferul care a lovit mașina lui Hillarie a accelarat şi a fugit de la fața locului. Ulterior, a fost găsit într-un spital, şi se pare că avea permisul suspendat, cinci suspendări actuale și două mandate locale, în plus față de două condamnări anterioare.

Nu a fost divulgată identitatea totală a şoferului de 25 de ani de cătr e poliţişti, care aşteaptă şi testele de sânge.

"Sunt devastată. Nu pot să cred că acest bărbat nu era în închisoare pentru tot restul vieţii sale pentru mandatele sale”, a mai spus mama tinerei.

Două fundaţii pentru strângeri de fonduri au fost înființate în urma accidentului devastator: unul pentru înmormântare și altul pentru a strânge bani pentru copii.

O tragedie pentru familie

Hillarie mai avea un fiu, de opt an, care nu se afla în maşină în acel moment.

Fratele femeii, Jacob Galazka a mărturisit: „Mă bucur că bebelușii au supraviețuit acestei tragedii care a lovit familia. Toată lumea îi iubește pe aceşti copii. Toată lumea iubește pe Hillarie. Era o femeie frumoasă, puternică, cu inimă bună. Nu a meritat această moarte".

Până acum s-au strâns peste 30.000 de dolari.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

accident mortal mama moarta
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă