O mamă și iubitul ei au murit înecaţi în încercarea de a-şi salva copiii luaţi de curenţii de apă

2 luni in urmă 36

O mamă și iubitul ei au murit înecaţi. În momentul în care cei doi au văzut că micuţii, care se aventuraseră în apa adâncă, riscă să fie luaţi de curenţi, au sărit în apă, relatează The Sun. Bărbatul a reuşit să-i aducă la mal pe cei doi copii şi s-a întors după logodnica lui. Pentru că Maria Arianna nu reuşea să opună rezistenţă curenţilor de apă şi risca să se înece, bărbatul s-a întors după ea, după ce s-a asigurat că micuţii sunt în afara pericolului.

Din păcate, în încercarea de a-şi salva iubita, Gilmar s-a înecat. Deşi salvatorii au ajuns imediat la fața locului, au început căutarea abia în dimineața următoare. Trupurile celor doi au fost găsite la scurt timp şi au fost identificate de membrii familiei.

Citeste si Criza migranţilor se apropie de România: Ungaria este invadată de migranți care sapă tuneluri pe sub graniţă

Impresionați de cele întâmplate, oameni care nu cunoșteau familia au mers la locul tragediei să lase un omagiu sau au postat mesaje emoționante pe rețelele de socializare.

Doamne, ce tragedie! Au salvat copiii, dar ei ne-au părăsit”,  ,,E incredibil ce pot face un tată și o mamă pentru copiii lor”, sunt doar câteva dintre mesaje.

Tragedia vine la aproape un an după ce o tânără și-a pierdut logodnicul în urma unui incident similar, în septembrie anul trecut. Joao Guilherme Torres Fadini, în vârstă de 24 de ani, a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Larissa Campos, în vârstă de 25 de ani. Cinci minute mai târziu acesta s-a înecat.

Citeste si Mărturia emoţionantă a pompierilor români despre gestul făcut de un copil din Grecia: Am primit mai mult, deşi venisem doar să ajutăm!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă