O mamă din Gorj și fiul ei, dați dispăruți de poliție. Elena și băiețel de 4 ani au plecat de acasă și nu s-au mai întors

1 săptămână in urmă 33

Alerta la poliție a fost dată de soțul femeiii. 

Potrivit polițiștilor gojeni, mama dispărută se numește Elena Călugăru și are 38 de ani.

"La data de 16 septembrie a.c., Secția 8 Poliție Rurală Stoina a fost sesizată de către un bărbat din comuna Bustuchin, cu privire la faptul că soția sa, Călugăru Elena, de 38 de ani a plecat voluntar de la domiciliu împreună cu fiul lor de 4 ani și nu a mai revenit", au transmis reprezentanții IPJ Gorj. 

Semnalmente Elena Călugăru

- înălțimea de aproximativ 1.60 metri

- greutate aproximativă 90 kg

- ochi căprui, păr negru, față ovală.

 La data plecării, femeia era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni tip colant de culoare negru, un tricou de culoare închisă, iar în picioare purta adidas de culoare negru. Minorul era îmbrăcat în costum de blugi de culoare albastru, părul negru, scurt. 

Persoanele care pot oferi relații cu privire la identificarea femeii și a minorului, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Diana Speretoiu -

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » O mamă din Gorj și fiul ei, dați dispăruți de poliție. Elena și băiețel de 4 ani au plecat de acasă și nu s-au mai întors

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă