O mamă din Anglia, care şi-a botezat bebeluşul Lucifer, spune că se simte hărţuită pe internet: Dacă era fată îi spuneam Narnia

1 săptămână in urmă 11

O mamă a vorbit pentru prima dată despre reacțiile oamenilor în legătură cu numele pe care l-a ales pentru fiul ei, după ce a apărut la o dezbatere TV.

O mamă din Anglia, care şi-a botezat bebeluşul Lucifer, spune că se simte hărţuită pe internet

Josie King/SWNS via Mirror

Josie Barnes, în vârstă de 27 de ani, a participat la o dezbatere cu privire la alegerea  numelui copilului, după ce femeia a dezvăluit că şi-a numit fiul de șapte luni Lucifer. Aceasta mai are și o fiică de șase ani cu șase nume de mijloc.

Femeia nu vrea să dea curs comentariilor pline de ură

Mama cu doi copii din Plymouth a spus că într-o zi i-a apărut Lucifer în cap. Ea a declarat pentru Plymouth Live: ''Nu a existat nicio inspirație pentru nume. M-am uitat la multe cărți pentru copii și îmi plac numele neobișnuite. Nu-mi place să am nume standard. Am presupus că am o fată, așa că am ales un nume de fată pentru că suntem o familie dominată de femei – aveam să-i spun Narnia, dar apoi am aflat că am un băiat. Când i-am ales numele, știam că oamenilor nu le-ar plăcea, dar nu depinde de ei''.

Josie mai spune că a primit o mulțime de comentarii pline de ură de când a apărut la televizor, dar a primit și o mulțime de mesaje de susținere de la oamenii care iubesc și numele fiului ei. Ea a declarat: ''Am resimţit multă ură, dar încă nu îmi schimbă părerea, nu regret că am ales acest nume'', conform Mirror

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă