O mama a murit salvându-și copiii de la înec. Iubitul ei s-a întors după ea în apă, dar a murit și el. ”Ce tragedie! Au salvat copiii, dar ei ne-au părăsit”

2 luni in urmă 25

O mamă din Brazilia a murit salvându-și copiii de la înec, după ce au fost luați de un curent puternic în timp ce se scăldau în râul Parnaiba din Maranhao. Și iubitul femeii, care a sărit în apă să-i aducă pe cei mici la mal, a murit înecat. 

O mama a murit salvându-și copiii de la înec. Iubitul ei s-a aruncat în apă dar a murit și el

O mama a murit salvându-și copiii de la înec. Iubitul ei s-a aruncat în apă dar a murit și el

Maria Arianna Christina Pereira Costa, în vârstă de 30 de ani, și iubitul ei, Gilmar Soares de Melo, de 26 de ani, au murit duminică seara în râul Parnaiba din Maranhao, Brazilia. Cei doi au sărit în apă să-i salveze pe copiii femeii, care fuseseră luați de curenții puternici, însă n-au mai putut să se întoarcă ei înșiși la mal.

Bărbatul a reușit să-i aducă pe cei mici în siguranță la mal, însă ceva s-a întâmplat când s-a întors în apă după mama copiilor și s-a înecat și el.

Trupurile celor doi au fost găsite abia a doua zi dimineață

Trupurile celor doi au fost căutate ore în șir de pompieri și scafandri, însă abia a doua zi dimineață au fost găsite și scoase din apă. Familiile celor doi au avut misiunea înfiorătoare de a le recunoaște cadavrele celor doi.

Copiii salvați de mamă și iubitul ei nu au fost răniți în evenimentul nefericit.

Impresionați de cele întâmplate, mulți oameni care nici nu cunoșteau familia au mers la locul tragediei să lase un omagiu, ori au postat mesaje pe rețelele de socializare. „Doamne, ce tragedie! Au salvat copiii, dar ei ne-au părăsit”/ ”E incredibil ce pot face un tată și o mamă pentru copiii lor”.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă