O mămă a cinci copii, găsită moartă într-un parc din Anglia. Femeia a fost ucisă şi aruncată în lac

3 săptămâni in urmă 14

De Monica Palade.
Publicat: 12.04.2021, 16:31.
Actualizat: 12.04.2021, 16:31

O mamică cu cinci copii a fost găsită moartă într-un lac dintr-un parc din Anglia. Anchetatorii cred că la mijloc este vorba de o crimă şi chiar au reţinut un suspect pentru 24 de ore. Este vorba de un bărbat de 46 de ani.

O mămă a cinci copii, găsită moartă într-un parc din Anglia. Femeia a fost ucisă şi aruncată în lac

Facebook

Egle Vengaliene, 35 de ani, a fost descoperită în apă în Brandon Country Park, din Suffolk, în cursul zilei de vineri. Tânăra venise în Anglia din Lituania, iar o prietenă a deschis o campanie de finanţare pe Facebook pentru a strânge bani ca rămăşiţele sale să fie trimise acasă.

Amica o descrie pe Egle ca fiind o “fiică şi o soră iubită”, amintind că sunt „cinci copii rămaşi fără mamă”, ca urmare a tragediei. Era o “mamă bună” şi „o femeie drăguţă”. Cele două prietene se aflau în Anglia de şapte ani şi amândouă vin din Rokiškis, Lituania.

Un caz izolat

„Ne exprimăm condoleanţele familiei pentru pierderea fiicei şi iubitei surori Egle în Anglia. Cinci copii au rămas fără mama lor. Este greu să îţi găseşti cuvintele pentru o astfel de situaţie. Toată puterea, speranţa şi credinţa pentru familia şi cei dragi. Şi le cerem tuturor lituanienilor ajutorul pentru a putea transporta corpul său în Lituania”, se arată în mesajul postat pe Facebook.

Cazul este tratat ca un incident izolat şi nu ca o ameninţare asupra comunităţii. Oamenii legii cer sprijinul şi celor care au fost martori sau au văzut-o pe tânăra mămică intrând în parc.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă