O mai ţii minte pe Nicole din Lacrimi de iubire? S-a mutat în America şi s-a îmbogăţit. Afacerea cu care a dat lovitura

1 lună in urmă 24

Serialul ‘Lacrimi de iubire’ a fost un adevărat fenomen, așa că mulți au îndrăgit-o pe Mihaela Bărluțiu, actrița care a interpretat-o pe Nicole Varlam. Aceasta s-a bucurat de mult succes în România, dar s-a decis să plece din țară și să se mute în America, unde s-a îmbogățit.

Ce face Mihaela Bărluțiu în America. Actrița a jucat în ‘Lacrimi de iubire’

Mihaela Bărluțiu dădea lovitura în urmă cu 14 ani și câștiga inimile românilor după ce apărea în serialul ‘Lacrimi de iubire’. Aceasta a jucat alături de multe alte vedete, precum Nicoleta Luciu și Adela Popescu, iar contractul cu Acasă TV i-a adus mult succes în țară după ce a interpretat-o pe Nicole Varlam.

Totuși, viața ei s-a schimbat radical după ce colaborarea cu postul de televiziune a luat sfârșit. Aceasta s-a decis să plece din România și să se mute în America, renunțând în același timp la actorie și îndreptându-se către domeniul afacerilor. Totuși, alegerea făcută i-a adus fericirea, potrivit Impact.ro.

Cum a reușit Mihaela Bărluțiu să facă mulți bani în America

Mihaela Bărluțiu a plecat în vacanță în America, dar s-a decis să rămână acolo după ce l-a cunoscut pe bărbatul care i-a devenit soț. Aceasta și partenerul său au împreună două fiice, Nicole, în vârstă de 10 ani și Jasmine, în vârstă de 5 ani. Ei au muncit din greu pentru a pune pe picioare o afacere de succes.

Mihaela Bărluțiu și soțul ei locuiesc într-un cartier de lux din Beverly Hills și sunt extrem de fericiți. Ei se ocupă cu o afacere cu mașini de lux, Black Exclusive, care le aduce foarte mulți bani. Actrița s-a îmbogățit de când s-a mutat în America și se bucură de roadele muncii sale.

Ce afacere are actrița

Actrița și soțul ei au creat un parc auto care le oferă mașini mici pentru plimbări pe la casele vedetelor, microbuze pentru tururile pe la studiourile din Hollywood, dar și altele. Celebritățile plătesc între 200 și 2.500 de dolari pentru a închiria o mașină și a se bucura de aceste servicii oferite de Mihaela Bărluțiu.

„După ce s-a terminat telenovela, la nici 4 luni am plecat in America. (…) A fost o alegere de moment.

Se terminase contractul cu Pro si cum nu am vrut sa bat la alte uşi.. m-am hotărât sa vin aici. La început o fost doar pentru o luna, în vacanță, dar mi-a plăcut si m-am hotărât să rămân.

În vacanță, l-am cunoscut și pe sotul meu, Valentin Voicu, așa că am hotărât să rămân împreună cu el aici. Ne-am căsătorit si suntem fericiți.

În toată perioda asta am muncit pentru companiile pe care le avem. Afaceri de familie.”, a povestit actrița, în urmă cu ceva timp, pentru un tabloid.

The post O mai ţii minte pe Nicole din Lacrimi de iubire? S-a mutat în America şi s-a îmbogăţit. Afacerea cu care a dat lovitura appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă