O legendă a lui Dinamo se teme pentru club: „Ar fi o minune! Ar echivala cu două campionate!”

1 lună in urmă 8

Articol de GSP - Publicat marti, 06 aprilie 2021, 10:26 / Actualizat marti, 06 aprilie 2021 10:31

Florentin Petre, fost campion cu Dinamo, a analizat prestația roș-albilor cu CFR Cluj în meciul pierdut în Gruia, scor 0-1.

Legenda lui Dinamo a lăudat jocul elevilor lui Gigi Mulțescu din meciul contra campioanei, dar este de părere că echipa va avea emoții pentru salvarea de la retrogradare și compara o eventuală menținere în Liga 1 cu obținerea a două titluri.

VIDEO Florentin Petre: „Dacă Dinamo juca în „11”, altfel cred că stăteau lucrurile”

„După ce Dinamo a rămas fără doi oameni, a fost un joc îndreptat spre o singură poartă. Dar mi-a plăcut Dinamo prin atitudine și prin așezarea aproape perfectă! Dacă rămânea în 11, altfel erau lucrurile. Bîrsan a exagerat puțin, având în vedere obiectivele celor două echipe.

Situația m-a cam pus pe gânduri, dar Dinamo are un antrenor cu o experiență foarte mare. Îmi doresc să facă o nouă minune. Cred că poate face asta, având în vedere cunoștințele. E o minune dacă o scapă de retrogradare, având în vedere problemele din ultima perioadă. Ar echivala cu două campionate. Jucătorii ar trebui să muncească mai mult, având în vedere ce au făcut fanii”, a spus Florentin Petre la GSP LIVE.

 Cu siguranță vor veni oameni să ajute clubul, dar atât timp cât în acte sunt nereguli și Cortacero nu vinde, asta nu se va întâmpla. Suporterii pot strânge milioane de euro, dar dacă nu scapă de coada asta... Nu vine niciun investitor atât timp cât sunt probleme astea
– Florentin Petre

Citește mai multe știri despre CFR Cluj - Dinamo: 

Momente incredibile la Cluj » Două ROȘII pentru Dinamo + două penalty-uri neacordate pentru CFR! Verdictul lui Crăciunescu: „Nu e posibil așa ceva!”

Scandal pe teren după CFR - Dinamo » Doi jucători, despărțiți cu greu de colegi! Arbitrul a intervenit + pierderi uriașe pentru derby-ul cu Craiova

Playtech: Traian Băsescu, reacție halucinantă în legătură cu condamnarea Ioanei: ”Nu-i atinge nimeni pe...”


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă