O japoneză a ținut ascuns cadavrul mamei sale vreme de 10 ani într-un frigider. Care a fost motivul

4 săptămâni in urmă 25

O japoneză care a spus că a ascuns cadavrul mamei sale într-un congelator din apartamentul ei timp de un deceniu le-a spus polițiștilor că s-a temut  de evacuare dacă moartea mamei sale va fi descoperită, scrie The Guardian.

Yumi Yoshino, în vârstă de 48 de ani, a fost reținută „sub suspiciunea că a abandonat și a ascuns un corp de femeie” găsit miercuri în congelatorul dintr-un apartament din Tokyo, a spus poliția.

Yoshino a spus că atunci când mama ei a murit cu aproximativ 10 ani în urmă, a ascuns cadavrul pentru că se temea că va fi forțată să se mute din apartamentul pe care îl împărțeau.

Mama, despre care se crede că avea vârsta de aproximativ 60 de ani la momentul morții sale, era titulara unui contract de închiriere a apartamentului într-un complex de locuințe municipale, a spus Kyodo News.

Yoshino a fost forțată să părăsească apartamentul la mijlocul lunii ianuarie pe motiv de neplată a chiriei, iar un agent de curățenie a descoperit corpul într-un congelator ascuns într-un dulap.

Autopsia nu a putut determina momentul și cauza morții femeii, mai precizează rapoartele autorităților.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă