O influenceriță moldoveancă a murit după ce s-a aruncat de la etajul 14 - Avea doar 24 de ani

3 zile in urmă 254

Tânără influenceriță pe Instagram Tânără influenceriță pe Instagram

O tânără de 24 de ani și-a pus capăt zilelor. Ea avea aproape 100.000 de urmăritori pe Instagram unde posta o mulțime de imagini. Mai mult, ea a pus o ultima postare pe Instagram în care a scris doar: "Sfârșit".

JOI, 10 IUNIE 2021, 11:17

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Dan Istratie

O fată de 24 de ani, populară pe Instagram, acolo unde avea aproape 100.000 de urmăritori, s-a sinucis. Incidentul a avut loc în seara de 9 iunie în Chișinău. Ea s-ar fi aruncat de la etajul 14.

„Imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă, fiind solicitat și medicul legist. Ajunși la locul faptei, polițiștii au depistat în curtea blocului cadavrul unei tinere care, după cum s-a stabilit, era în vârstă de 24 de ani, iar la examinarea de către medicul legist, urme de moarte violentă nu au fost depistate, decât cele caracteristice căderii de la înălțime. În cadrul documentarii la fața locului, polițiștii au stabilit că tânăra s-a aruncat în gol. Aceasta locuia împreuna cu prietenul ei, iar în momentul tragediei era singură acasă”, transmite serviciul de presă al poliției capitalei.

Fata a lăsat și un bilețel de adio, spun polițiștii, în care își cere iertare de la cei apropiați. Pe Instagram, înainte de a se arunca de la etaj, aceasta a publicat o imagine neagră și a scris: „Sfârșitul”. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă