O fotbalistă română recunoaște că se iubește cu o altă femeie: „Ultimul bărbat m-a făcut să sufăr, am încercat cu o fată și mi-a plăcut” | GALERIE FOTO

2 săptămâni in urmă 25

Fotbalista din România, care a fost și la echipa națională, recunoaște că se iubește cu o femeie. Ana Manea, 19 ani, provine din Rovinari și era elevă a Liceului cu Program Sportiv (LPS) din Târgu Jiu. S-a mutat în Italia și aici a început o relație cu o femeie din Spania.

Ea era legitimată la ACS Atletic Drobeta din 2017, juca fotbal la o echipă din Severin și avea rezultate foarte bune și la atletism.

În toamna lui 2018, echipa din care făcea parte și Ana Manea, a încheiat turul pe locul doi, în seria I a Ligii a 3-a la fotbal feminin. Sub comanda lui Daniel Ispas, ACS Atletic Drobeta evolua în formula: Lavinia Sporea – Ana Maria Ioniță, Georgiana Pozmac, Roxana Safta, Alexandra Inoveanu, Lavinia Erceanu, Roxana Sorescu, Cristina Vâlceanu, Ionelia Matei, Ana Manea și Roxana Radu. Din lot făceau parte și Daniela Condescu, Sidonia Giuverdea, Bianca Neagoe ori Bianca Gheorghiceanu.

O fotbalistă română recunoaște că se iubește cu o altă femeie: „Ultimul bărbat m-a făcut să sufăr, am încercat cu o fată și mi-a plăcut”

Într-un clip video, postat pe rețelele sociale, Ana Manea a explicat de ce a luat decizia controversată.

A răspuns sincer întrebărilor venite din partea „internauților”. Nu e un caz singular în sport. În trecut, antrenorul Simonei Halep, Daniel Dobre, preciza: Multe dintre jucătoarele de tenis sunt lesbiene. Interesant e că multe sportive din Spania au aceste „înclinații”, așa cum și iubita Anei provine tot din spațiul iberic.

„Am stat și cu băieți înainte, dar ultimul cu care am fost m-a făcut să sufăr. De când am venit aici în Italia, am zis să încerc. Am văzut că e la modă. Mi-a venit să încerc, mi-a plăcut și acum o iubită, e din Spania. Dacă vreți să știți mai multe…” a declarat Ana Manea pe rețele sociale.

Anunț inedit făcut de două lesbiene din tenis: „Am spus DA!” Cine sunt jucătoarele care se căsătoresc între ele

 

 

The post O fotbalistă română recunoaște că se iubește cu o altă femeie: „Ultimul bărbat m-a făcut să sufăr, am încercat cu o fată și mi-a plăcut” | GALERIE FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă