O fotbalistă de la PSG a fost arestată după un atac asupra unei coechipiere. De ce este suspectată sportiva

2 săptămâni in urmă 16


Aminata Diallo, mijlocaș al echipei feminine PSG, a fost arestată de poliția franceză în cadrul unei anchete privind un atac asupra unei colege de echipă pe 4 noiembrie. Diallo este suspectată că i-ar fi plătit pe atacatori, informează BBC, citat de HotNews.ro.


Jucătoarea agresată a fost Kheira Hamraoui, potrivit presei din Franța. Fotbalista ar fi fost scoasă din mașină de doi indivizi mascați care au lovit-o în zona picioarelor după o petrecere ce a avut loc pe 4 noiembrie.


În vârstă de 26 de ani, Diallo a fost arestată miercuri dimineață, fiind suspectată că ar fi plătit atacatorii care i-au agresat coechipiera.


Sportiva agresată a avut nevoie de îngrijiri medicale la spital și nu a putut juca, marți, meciul contra lui Real Madrid din Liga Campionilor, scor 4-0 pentru PSG.


Se explorează și pista unei rivalități interne între Aminata Diallo și Kheira Hamraoui, potrivit jurnaliștilor francezi de la L'Equipe.


Clubul PSG a precizat într-o declarație că lucrează cu poliția „pentru a face lumină asupra faptelor". Pe lângă faptul că a condamnat cu fermitate „violența comisă", clubul a mai adăugat că „a luat toate măsurile necesare pentru a garanta sănătatea, bunăstarea și siguranța jucătoarelor" de când a avut loc atacul.


Selecționată de șapte ori în naționala Franța, Aminata Diallo s-a alăturat echipei PSG în 2016 și a avut peste 60 de apariții pentru club. Ea a fost împrumutată la Atletico Madrid în sezonul trecut.​


FOTO: Hepta


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă