O fostă vedetă de la Dinamo pariază pe spanioli: "O vor scoate la capăt"

3 luni in urmă 22

Liga 2: FC U Craiova 1948 - Metaloglobus, marți, 17:00, Digi Sport 1

UCL: Dinamo Kiev - FC Barcelona, marți, 22:00, Digi Sport 1

Cu toate acestea, Torje are încredere să spaniolii vor redresa corabia în al 12-lea ceas și vor rezolva problemele financiare: "Nu știu ce să cred de Dinamo, sunt probleme financiare. N-am vorbit cu nimeni de acolo, știu că sunt anumite datorii, din ce am citit în presă. Dacă nu vor fi plătite datoriile, echipa va fi depunctată, iar dacă se va ajunge la depunctare, e clar că urmează să fie retrogradată echipa.

Vă dați seama că e dureros pentru toți cei care au avut parte de meciuri la Dinamo. E dureros, dar eu cred că nu se va ajunge la faliment. Așa mă gândesc, probabil că au un plan cei care au venit acum în conducere și o vor scoate la capăt. N-am vorbit cu nimeni de la Dinamo", a spus Gabi Torje, în cadrul emisiunii Liga Digi Sport.

Cortacero a convocat Adunarea Generală a Acționarilor lui Dinamo! Comunicatul oficial: când va avea loc

Ședința este programată pe 21 decembrie 2020, la ora 11:00, iar principalul subiect pe ordinea de zi este majorarea capitalului social, cu suma de cinci milioane de euro.

„Președinte al Consiliului de Administrație al clubului din Ștefan cel Mare, Pablo Cortacero a convocat Adunarea Generală a Acționarilor Dinamo 1948 SA, ședința fiind programată pe 21 decembrie 2020, la ora 11:00, la sediul social al societății.

Majorarea capitalului social cu suma de 5.000.000 euro prin emiterea de noi acțiuni reprezintă cel mai important subiect pe ordinea de zi a Adunării Generale a Acționarilor, în care va fi stabilit și bugetul de venituri și cheltuieli pentru sezonul competițional 2020-2021, se arată într-o convocare trimisă către toți acționarii Dinamo 1948 SA.

De asemenea, tot pe 21 decembrie, va fi modificată structura Consiliului de Administrație prin suplimentarea numărului de administratori de la 5 la 7.

Consiliul de Administrație al clubului este format din Pablo Cortacero (președinte), Cornel Dinu, Cornel Țălnar, Constantin Eftimescu și Cristian Hîldan”, se arată în comunicatul oficial emis de club.

VIDEO Dinamo a câștigat ultimul meci jucat în Liga 1, 3-0 cu FC Voluntari

Etichete: gabi torje , datorii dinamo , conducere dinamo , pablo cortacero , dinamo investitori spanioli
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă