O fostă vedetă de la Antena 1 a rămas fără partener în ultimele două luni de sarcină: „Mă omoară psihic, am depresie. Mi-e frică să ies din casă, nu vreau să mă îmbolnăvesc”

2 săptămâni in urmă 32

Mara Bănică, 45 de ani, e însărcinată în luna a șaptea cu al doilea copil și a declarat că această perioada a marcat-o profund, la nivel emoțional.

Fosta vedetă de la Antena 1 a mărturisit că, deși este vaccinată, îi este teamă să iasă din casă ca nu cumva să se îmbolnăvească. De asemenea Mara Bănica a recunoscut că se simte foarte singură de când soțul ei a plecat în străinătate în urmă cu ceva timp.

Prezentatoarea a mărturisit că a fost nevoită să apeleze la sfaturile unui psiholog deoarece a avut episoade depresive.

„Bărbată-miu e plecat din țară, iar faptul că stau închisă în casă mă omoară psihic. Astea două luni care au mai rămas trec cel mai greu. Duminică e ziua mea. Eu, în anii trecuți, dădeam petreceri cu o mie de persoane! Acum stau închisă în casă, nu mă mai deplasez decât până la magazin. Sunt vaccinată, dar îmi este frica să ies. Sunt gravidă și nu vreau să mă îmbolnăvesc. Am avut și Covid anul trecut. Nu vreau însă să risc nimic, nu mai am putere. Am 80 de kilograme și cred că o să mai iau 10 kilograme! Sunt cât un tanc!”, a declarat Mara Bănică, pentru click.ro., potrivit Libertatea.ro.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă